Nyheter

Forhandlermøte i Amsterdam

publisert — desember 18, 2019
del på

Torqeedo Norge reiste til Amsterdam på forhandlermøte i November, og vi kan avsløre at det er mye spennende i vente og gode nyheter for 2020.

 

Det har vært en fantastisk salgsvekst for 2019 – i sommer var det derimot ikke nok modeller tilgjengelig av den nye Travel versjonen 1103, da etterspørselen var ca. 2.5 ganger så høy som først antatt. Dette forklarer utvidet leveringstid i en kortere periode mellom april og mai. Produksjonen er allerede økt kraftig på de eksisterende modellene. Torqeedo har naturligvis også økt rekrutteringen ganske betraktelig for å kompensere for denne eventyrlige veksten. Antall forhandlere har økt betraktelig, og Torqeedo er nå tilgjengelig i over 60 land. Nettsider og portaler får en betydelig oppgradering, det er også planlagt store ting i mediabildet for Torqeedo som fremtidens valg av motor.

 

Produktene blir testet mye hardere enn noen gang før, batteriene blir enda mer intelligente og modne. Og det blir naturligvis også satset tungt på utvikling av nye modeller. Vi fikk en sniktitt på blant annet en helt ny Ultralight 403 modell! Vi kan avsløre at den får mer effekt og blir mye mer stillegående. Den er ikke offisielt lansert enda, så vi kommer tilbake til dere når denne er på plass. Vi gleder oss veldig!

 

Torqeedo Norge søker etter nye forhandlere i Norge! Send oss en uforpliktende mail til post@torqeedo.no for mer informasjon.