Nyheter

Torqeedo lanserer 2 nye modeller i 2020!

publisert — januar 30, 2020
del på

Da har vi endelig fått vite om de 2 nye modellene i Torqeedo’s familie!

 

Torqeedo Travel 1103 AC

Denne fantastiske nyheten er en direkte videreutvikling fra de avanserte Ultralight-modellene. Men med et mye kraftigere pylon og Silent Direct Drive teknologi fra Travel serien! Du får nå hele 3 HK og utrolig stillegående fremdrift. Kano og kajakk eiere må prøve denne modellen!

 

Torqeedo Cruise 10 TS/TL/TXL

Endelig kan vi avsløre at den kraftigste utenbordsmotoren i Cruise serien nå er leveringsklar med styrekult. Du kan velge kort, lang eller ekstra lang stamme. Vi hjelper deg med batteri og lader, ta kontakt med en av våre forhandlere her om du er interessert i verdens råeste 20 HK  elektriske utenbordsmotor for enkel installasjon!

 

Vi gleder oss til ny sesong! Som alltid leter vi etter flere forhandlere – ikke nøl med å sende oss en forespørsel på vår kontaktside.