Torqeedo Norge

Torqeedo i Norge har en visjon om å starte et nytt tankesett rundt den elektriske båtmotoren.

 

Ren fremdrift, lite vedlikehold og mer tid til å nyte livet på vannet. Vår oppgave er å vekke det norske båtfolket og invitere dem til å bruke fremtidens teknologi. Det har allerede vært en revolusjon på bilmarkedet de siste årene. Nå ønsker vi å videreføre dette i det maritime miljøet. Fremtiden for motor er elektrisk.

 

Vi leverer alt fra 1.5 til 100 elektriske hestekrefter i stillegående, rene og nesten helt vedlikeholdsfrie motorer. Disse kan sendes over hele landet, vi skaffer alt av nødvendig utstyr og ønsket tilbehør. På større kommersielle modeller, så hjelper vi til med tilpasning av riktig motor og batteripakke. Dette designes i samarbeid med ingeniører fra Tyskland, som kalkulerer oppsett i forhold til behov. Du kan velge mellom utenbordsmotorer, innenbordsmotorer, seil drev, hybrid drev og hjelpemotor til kanjo/kajakk. Ultralight og Travel er komplette modeller med batteri og lader inkludert, mens Cruise og Deep Blue krever batteri, lader og godkjent installasjon (modeller over 50 volt). Ta kontakt med oss om du lurer på noe rundt våre modeller. Vi hjelper både forhandlere og våre kunder direkte med spørsmål rundt Torqeedo.

 

Om du ønsker å lese mer om Torqeedo produktene på engelsk, så finner du den originale hjemmesiden her. Denne hjemmesiden går også mye mer i dybden på hva slags teknologi Torqeedo leverer.

 

Vi har 6 forhandlere i Norge pr. dags dato, og vi søker etter flere forhandlere. Dersom du er interessert i Torqeedo og de produktene vi leverer, ta kontakt med oss her i dag!